Restaurang

Restaurangen är öppen alla dagar från 17.00 till och med

15 augusti.

Därefter är restaurangen öppen fredagar och lördagar från 17.00 till 26 september.

 

Välkomna!

Meny

Förrätter och mellanrätter:

Ostron med citron/rödvinsvins vinegrette 35:-/st

Skaldjursplateau 1/2 kg havskräftor, 200 g räkor, två goda såser, toast och ost. Dagspris

Skaldjurstallrik med 1 havskräfta, räkor & en stekt räktoast. 175.-

Färska räkor 250 g serveras med rostat bröd och aioli Dagspris

Plocktallrik med kallrökt skinka, salami, oliver och
marinerade soltorkade tomater samt bröd 155.-

Bookmakersandwich med senapssås, pepparrot och äggula 175.-

Varmrätter:

Stekt ekologisk ost från Skrea med pestoslungad potatis , sallad och rostade pumpakärnor  175.-

Smörstekt hel spätta med stekta champinjoner och rödbetor, skirat smör samt färkskpotatis 175.-

Kvarnens bouillabaisse med rouille och brödkrutonger 220.-

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås, ångkokta grönsaker samt färskpotatis 265.-

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis samt grillad grön sparris 275.-

Köttbullar i gräddsås, färskpotatis, rårörda lingon
och ättiksgurka 175.-

Dessert:

En bit Gruyére med äppelmarmelad 90.-

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad 75.-

Vaniljglass med sesammaräng och punschrussin 85.-

Trerätters Pensionatsmeny

Förrätt

Skaldjurstallrik med en havskräfta, räkor och samt stekt räktoast med färskostkräm.

Varmrätt

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås,
ångkokta grönsaker och färskpotatis

Alternativt

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis och grillad sparris.

Dessert

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad

475.00/person