Restaurang

Från midsommardagen är restaurangen öppen alla dagar från 17.00

Från 13.00 räksmörgåsar o0ch annat gott.

 

Välkomna!

Meny

Förrätter och mellanrätter:

Ostron med citron/rödvinsvins vinegrette 35,-/st

Skaldjursplateau 1/2 kg havskräftor, 200 g räkor, två goda såser, toast och ost. 390.-

Skaldjurstallrik med 2 havskräftor, räkor & en stekt räktoast. 175.-

Färska räkor 250 g serveras med rostat bröd och aioli               175.-

Räksmörgås med ägg, mayo och citron 120.-

Ceasarsallad på Kvarnens vis med lättstekta havskräftor, brödkrutonger och dressing.175.-

Plocktallrik med kallrökt skinka, salami, oliver och

marinerade soltorkade tomater samt bröd 155.-

Bookmakersandwich med senapssås, pepparrot och äggula 175.-

Varmrätter:

Stekt ekologisk ost från Skrea med pestoslungad potatis , sallad och rostade pumpakärnor  175.-

Smörstekt hel spätta med stekta champinjoner och rödbetor, skirat smör samt färkskpotatis 175.-

Kvarnens bouillabaisse med rouille och brödkrutonger 220.-

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås,

ångkokta grönsaker samt färskpotatis 265.-

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis samt grillad grön sparris 275.-

Köttbullar i gräddsås, färskpotatis, rårörda lingon

och ättiksgurka 175.-

Dessert:

En bit Gruyére med äppelmarmelad 90.-

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad 60.-

Dagens chokladkaka 30.-

Trerätters Pensionatsmeny

Förrätt

Skaldjurstallrik, två havskräftor, räkor, Mayo och stekt räktoast.

Varmrätt

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås,

ångkokta grönsaker och färskpotatis

Alternativt

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis och grillad sparris.

Dessert

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad

475.00/person