Restaurang

Meny

Förrätter och mellanrätter:

Ostron med citron/rödvinsvins vinegrette 35:-/st

Skaldjurstallrik med havskräfta, räkor & en stekt räktoast. 175.-

Färska räkor, 250 g, serveras med rostat bröd och aioli Dagspris

Skaldjursplateau med 1/2 kg svenska havskräftor och 200g räkor med bröd, lagrad ost och tillhörande såser. Dagspris

Plocktallrik med kallrökt skinka, salami, oliver och
marinerade soltorkade tomater samt bröd 155.-

Bookmakersandwich med senapssås, pepparrot och äggula 175.-

Varmrätter:

Stekt ekologisk ost från Skrea med pestoslungad potatis , sallad och rostade pumpakärnor  175.-

Kvarnens bouillabaisse med rouille och brödkrutonger 220.-

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås, ångkokta grönsaker samt färskpotatis 265.-

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis samt grillad grön sparris 275.-

Köttbullar i gräddsås, färskpotatis, rårörda lingon
och ättiksgurka 175.-

Dessert:

En bit Gruyére med äppelmarmelad 90.-

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad 75.-

Trerätters Pensionatsmeny

Förrätt

Skaldjurstallrik med en havskräfta, räkor och samt stekt räktoast med färskostkräm.

Varmrätt

Pocherad laxfärserad rödtungsfilé med krämig skaldjurssås,
ångkokta grönsaker och färskpotatis

Alternativt

Grillad svensk ryggbiff med rödvinssås, café de parissmör, pestoslungad färskpotatis och grillad sparris.

Dessert

Rabarber och vaniljparfait med rostad vit choklad

475.00/person