Restaurangen öppen från 18.00

Torsdag 18/4 till Måndag 22/4

MENY

Förrätter och smårätter

Skaldjursplateau 1/2 kg havskräftor, 200 g räkor, 2 ostron

bröd, ost och tre såser 390.00

Skaldjurstallrik havskräftor, räkor, räktoast & mayo 175.00

Ostron citron/rödvinsvinägrett styck 28.00

Plocktallrik serranoskinka, salami, oliver mm ost, bröd 155.00

SOS tre sorters sill, ägg, bröd & ost 145.00

Bookmakersandwich biff dijonsenap, riven pepparrot, äggula 155.00

Mixsallad svart ris, grönsaker, hummus & ingefärsdressing 145.00

Varmrätter

Stekt ekologisk ost, rostade rotfrukter, pumpakärnor, hummus

oliver samt ört och tahini dressing 155.00

Laxfärsfyllda rödtungsfiléer skaldjurssås, ångkokta grönsaker 255.oo

Helstekt Rödspätta med stekta champinjoner och rödbetor och kokt potatis 165.00

Grillad biff, café de Parissmör, rödvinssås & rostad rotfrukter 255.00

Köttbullar i gräddsås, rårörda lingon, ättiksgurka kokt potatis 155.00

Dessert

Osttallrik med tre sorters ost, päron och god marmelad 130.00

Rabarber och vaniljparfait med havreflarn 65.00

Bordsbeställning och  förfrågan via telefon 0346-97393 eller e-post kontakt@kvarnenolofsbo.nu

Trerätters Pensionatsmeny

Förrätt

Skaldjurstallrik med två havskräftor, en näve räkor och smörstekt räktoast samt mayo.

Varmrätt

Laxfärsfyllda rödtungsfiléer, skaldjurssås och ångkokta grönsaker.

Alternativt

Grillad biffstek med Café de Parissmör, rödvinssås och rostade rotfrukter.

Dessert

Rabarber och vaniljparfait med havreflarn.

465.00/person