Meny

SNACKS

 Ostron  35:- /st.
Friterade marconamandlar 45:-
Salami ”Spianata Calabra” 50g  55:-
Manchego ”don Bernardo” 6 mån. 50g  55:-
Oliver ”Nocella” 45:-
Hembakat bröd med dagens tapenade 45:-
Boquerones ”Yurrita” 50g 95:-

 

FÖRRÄTTER

Smörstekt räkbakelse  165:-
Färskost, citron, forellrom

Färska räkor 200g  Dagspris
Aioli, hembakat bröd

Skaldjursplatå  Dagspris
200g färska räkor, 500g havskräftor,
aioli, cocktailsås, hembakat bröd, västerbottenost

Skaldjurstallrik  Dagspris
Havskräfta, färska räkor, aioli, hembakat bröd

Burrata  155:-

Tomater, jordgubbar, krutonger

 

HUVUDRÄTTER


Ångkokt hälleflundra  315:-
Fänkål i apelsindressing, marconamandlar,
örtmajonnäs samt färskpotatis

Kvarnens Bouillabaisse
 285:-
Fisk och skaldjursgryta på dagens fångst,
saffransaioli, krutonger

 Helstekt rödspätta  245:-
Smörstekta champinjoner och rödbetor,
färskpotatis, skirat smör

Smörbakad rotselleri  185:-
Citron och tahiniyoghurt, rostade kikärtor,
bakad rödlök, hasselnötter

Bookmaker Sandwich  225:-
Grillad Svensk ryggbiff på smörstekt bröd,
dijonkräm, tomat, pepparrot, äggula

Grillad Svensk ryggbiff  315:-
Gremolata, bakad rödlök, rödvinsky
samt smörbakad potatis

 Köttbullar i gräddsås  185:-
Rårörda lingon, ättiksgurka, färskpotatis

DESSERT

Rabarberparfait 95:-
Kardemummasmulor

Chokladmousse 95:-
Hasselnötter, marinerade jordgubbar

Husets ostar 115:-
Fröknäcke, marmelad

Liten Chokladtryffel 35:-

Pensionatsmeny

FÖRRÄTT
Smörstekt räkbakelse med citron och forellrom

HUVUDRÄTT
Svensk grillad ryggbiff,
gremolata, bakad rödlök, rödvinssky
samt smörbakad potatis

Alternativt,

Ångkokt Hälleflundra
Fänkål i apelsindressing, marconamandlar,
örtmajonnäs samt färskpotatis

DESSERT
Rabarberparfait med kardemummasmulor


535:-

Restaurangens Öppettider:

Vecka 32: 12-16/17-22 Måndag – Lördag
Vecka 33: 17-22 Måndag – Lördag
Därefter är Restaurangen öppen fredagar och lördagar från 17 till och med 24 September.

Välkomna!