Köket öppet från 18.00 t.o.m Lördag 10/8

Därefter är restaurangen öppen:

Fredagar och Lördagar från 18.00 t.0.m 28/9

Välkommen för något gott att dricka och/eller äta.

För rumsgäster övriga dagar är köket öppet var dag.

 

Lördag 7/9 abonnerat.

Fredag 13/9 och Lördag 14/9 abonnerat.

MENY

Förrätter och smårätter

Skaldjursplateau 1/2 kg havskräftor, 200 g räkor,

bröd, ost och tre såser 390.00

Skaldjurstallrik havskräftor,räkor med majo, stekt räktoast 175.00

Ostron naturell serveras med citron/rödvinsvinägrett styck 28.00

Plocktallrik serranoskinka, salami, oliver, kapris, och bröd 155.00

Bookmakersandwich biff, dijonsenap, riven pepparrot, äggula 175.00

Dagens grönsaker, bulgur, rödbetor, hummus samt ingefärsdressing 145.00

Varmrätter

Stekt ekologisk ost med bakade rotfrukter, hummus, oliver, rödbetor, rostade pumpakärnor samt ört och tahini-dressing 175.00

Laxfärsfyllda rödtungsfiléer med skaldjurssås, ångkokta grönsaker 265.oo

Helstekt Rödspätta med stekta champinjoner och rödbetor samt kokt potatis 185.00

Grillad biff med Café de Paris-smör, rödvinssås och rostade rotfrukter 275.00

Köttbullar i gräddsås, rårörda lingon, ättiksgurka kokt potatis 175.00

Dessert

Osttallrik med marmelad 130.00

Rabarber och vaniljparfait, jordgubbar och rostad vit choklad 65.00

Bordsbeställning och  förfrågan via telefon 0346-97393 eller e-post kontakt@kvarnenolofsbo.nu

Trerätters Pensionatsmeny

Förrätt

Skaldjurstallrik med två havskräftor, en näve räkor och smörstekt räktoast samt mayo.

Varmrätt

Laxfärsfyllda rödtungsfiléer, skaldjurssås och ångkokta grönsaker.

Alternativt

Grillad biffstek med Café de Parissmör, rödvinssås och rostade rotfrukter.

Dessert

Rabarber och vaniljparfait med jordgubbar och rostad vit choklad.

435.00/person